Specialist til at sikre data, drift og udvikling af digitale løsninger

Kan du analysere forretningsbehov, specificere krav og omsætte viden til løsninger? Vil du arbejde med landets mest omfattende datagrundlag og være med til at sikre velfærdsydelser i verdensklasse? Så er du én af de specialister, vi søger.

Vil du udvikle digitale velfærdsløsninger til gavn for samfundet?
Vi er på udkig efter nye kolleger til rollen som forretnings-/dataspecialist, der kan analysere forretningens behov, kravspecificere nye it-løsninger og optimere eksisterende. 

Vi udvikler skalerbare løsninger, der sikrer effektiv administration og skaber gode kundeoplevelser. Det gør vi med udgangspunkt i data, dataindsigt og tværgående viden om velfærdsydelser. Du har en solid dataforståelse og bliver en del af Data Governance, der bidrager til arbejdet med data og kvalitet i ATP. Vi benytter standardiserede metoder, kravstiller compliance og kontrollerer datakvalitet. 

Du skal omsætte data og tværgående viden om ATP’s forretning til løsninger og processer, der i sidste ende gør det nemt at være borger og virksomhed i Danmark. 
Vores vigtigste opgave er at understøtte udvikling og effektiv drift af de systemer og løsninger, som vores kolleger i Udbetaling Danmark anvender. Det er det, vi er gode til, og dét, du skal hjælpe os med. 

Du kommer ikke til at programmere. Det er der andre, der klarer. Du er specialisten, der kan forstå data, it og forretningens behov, og så kan du bidrage med omkostningseffektive løsninger, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Helt konkret er det dig, der:

  • forstår processer og omsætter lovgivning til forretningsregler
  • udarbejder konsekvensanalyser og kommunikerer ændringer og driftsfejl
  • optimerer udnyttelse af den forretningsmæssige brug af data på tværs af organisationen
  • forstår og anvender komplekse datamodeller.

Vi forventer ikke, at du kan det hele på forhånd, og vi sørger selvfølgelig for en god og grundig onboarding.
 
Kan du skabe det sammenhængende fundament?
Der kan være flere veje til jobbet som vores nye kollega. Du har højst sandsynligt en videregående uddannelse. Det vigtigste er dog, at du har en solid dataforståelse og formår at understøtte vores interessenter i deres beslutningstagen for it-systemer, der understøtter administration og udbetaling af velfærdsydelser.

Du har evt. erfaring fra en lignende stilling, fx som konsulent, der gør dig i stand til at gennemskue komplekse sammenhænge, samtidig med at du er metodisk og struktureret i din tilgang til opgaver.

Det er dig, der:  

  • kan se tingene i et større perspektiv
  • har tjek på SQL, Python eller andet dataanalyseværktøj
  • har kendskab til datamodeller, regelmodellering og/eller kravspecifikationer
  • har lyst til at arbejde i et udviklingsmiljø, hvor tingene går stærkt
  • er klar til at bringe din viden i spil i samarbejde med kolleger fra andre områder.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.  

Vil du skabe velfærdsløsninger som giver økonomisk tryghed?
Du bliver en del af Data Governance. For os handler det ikke bare om at arbejde med data, men om at få data til at arbejde for os. Så vi får mest mulig værdi ud af de data, vi har til rådighed, og vi kan være med til at fremtidssikre velfærdssamfundet.

Som vores nye kollega bliver du koblet på forskellige projekter og ordninger ude i forretningen. Vi har et godt fagligt fællesskab i teamet, som vi dyrker med såkaldte Fly Home Fridays, hvor vi er samlet og videndeler på tværs af de projekter, vi hver især arbejder med. 

Du skal arbejde fra vores kontorer i Allerød og har mulighed for også at arbejde hjemmefra – og så mødes teamet i Hillerød, når vi holder Fly Home Fridays.

I Data Governance er vi en del af området Digital Solutions i ATP. Vi er blandt landets førende digitaliseringshuse og spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske velfærdssamfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til borgerne i Danmark. På den måde har vi været med til at sikre Danmark den globale førertrøje, når det gælder offentlige digitale muligheder. Du kan læse mere om Digital Solutions her: https://www.atp.dk/digital-solutions

ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. Vi tror på, at en arbejdsplads i balance skaber plads til den enkelte. Hos os får du nær ledelse, fleksibilitet, et stort mandat og muligheden for at gøre en forskel.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV og en kort beskrivelse af din motivation for at søge jobbet.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Vi behandler ansøgninger løbende og fjerner opslaget, når vi har fundet den rette kandidat. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Bettina Bruun på tlf. nr. 24 99 84 89 eller på bbu@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder