Sourcing Manager til Koncernindkøb

Har du solid erfaring med indkøb af varer og tjenesteydelser? Og vil du have et job med mening i Danmarks største pensions- og administrationshus? Så er det dig, vi søger til jobbet som Sourcing Manager i ATP’s Koncernindkøb.

Vil du være med til at finde værdiskabende løsninger?
I ATP er vi lige nu på udkig efter en Sourcing Manager, der kan stå for en bred vifte af forskelligartede indkøb, herunder varer og tjenesteydelser til ATP’s koncernfunktioner, it- og administrationsforretning. Du skal med andre ord sikre de løsninger, der bidrager til ATP’s administration af velfærdsydelser.

Opgaverne omfatter også at bevare overblikket over kontrakterne og hjælpe koncernfunktionerne med bl.a. forlængelser, opsigelser og sparring i forhold til kontrakterne. Det bliver derfor din opgave at bidrage til en udvikling, der gør os mindre reaktive og mere proaktive i vores indkøbsarbejde. 

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • analyse af vores indkøb, så vi i samarbejde med vores interne kunder finder ud af, hvordan vi kan blive bedre til at forudse og imødekomme deres behov
  • indgåelse af rammeaftaler, der hvor det giver mening
  • andre tiltag, der øger hastigheden i vores indkøb.

Har du erfaring med indkøb?
Der kan være flere indgange til jobbet som Sourcing Manager, men vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for handel, Supply Chain Management eller lignende. Det vigtigste er dog, at du har solid erfaring med indkøb af varer, grønne indkøb og tjenesteydelser.

Det er derudover en fordel, hvis du har erfaring fra det offentlige, hvor du har tilegnet dig erfaring med udbudsreglerne og brug af SKI’s aftaler. Det er også en fordel, hvis du har prøvet kræfter med implementering af grønne krav, gerne i forskellige typer anskaffelser. 

Du har erfaring med interessenthåndtering på forskellige niveauer i en organisation og kommunikerer effektivt i dit samarbejde med både interne og eksterne interessenter. Du er nysgerrig ift. deres behov og forventninger, herunder hvad der driver dem. 

Som person er du kendetegnet ved en positiv indstilling og dit fokus på udvikling. Og så er du handlingsorienteret, kan bevare overblikket og formår samtidig at fordybe dig i detaljer.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Du får en hverdag i afdelingen Koncernindkøb, hvor vi har fokus på at være forretningspartneren, der finder løsningerne med størst værdi for ATP. Udover Anskaffelser, som du bliver del af, består afdelingen af en sektion for Kontraktstyring og en for Udbudsjura & Kontrakter.

I Anskaffelser er vi seks dygtige Sourcing Managers, og du vil komme til at have et tæt samarbejde med juristerne i Udbudsjura & Kontrakter og i Kontraktstyring. 

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest onsdag den 10. juli. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Stefán Holm på tlf. 21 55 89 16 eller mail stm@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder