SAP Applikationskonsulent til design af løsninger, der sikrer korrekt og rettidig udbetaling af velfærdsydelser

Har du erfaring med SAP? Og vil du være med til at udvikle og designe løsninger til nogle af de systemer, der udbetaler 2 ud af 3 velfærdskroner i Danmark? Så er du måske den SAP Applikationskonsulent, vi søger.

Vil du designe løsninger til nogle af landets vigtigste systemer?
I ATP’s område for it, data og digitalisering, Digital Solutions, udvikler vi nationalt kritiske løsninger, der får danskernes hverdag til at fungere ved blandt andet at sikre, at penge kan flyttes smidigt og præcist mellem virksomheder, borgere og stat.

Lige nu er vi på udkig efter en SAP Applikationskonsulent, der vil være med til at vedligeholde og udvikle de digitale løsninger, der udbetaler 2 ud af 3 velfærdskroner i Danmark.

Det er dig, der både kan drifte og udvikle nye løsninger på ATP’s Business Platform. Vi er i gang med et større migreringsprojekt i forbindelse med SAP S/4 HANA og SAP RISE, hvor vi skal løfte vores platform til Cloud i samarbejde med SAP. Du skal hjælpe os med at undersøge og udnytte de muligheder som det giver os for at optimere platformen.

Mere konkret bliver dine opgaver bl.a. at:

  • sørge for sikker og stabil drift af de tre løsninger: Feriekonto, Lønmodtagernes Feriemidler og FeriepengeInfo
  • designe løsninger, der kan sikre korrekt og rettidig udbetaling af nogle af de ydelser, borgerne modtager i forbindelse med ferieafholdelse
  • effektivisere og forbedre løsningerne gennem konfiguration og optimering af forretningsprocesser på vores SAP Business Platform

Som SAP Applikationskonsulent i ATP bliver din opgavepalette bred. Vi får nemlig løbende nye opgaver – fx når ny lovgivning vedtages, og nye it-systemer skal bygges eller eksisterende udbygges.

Men vi lægger stor vægt på genbrug af vores it-investeringer. Vi genbruger standardløsninger på vores ABP-platform til hurtigt at kunne eksekvere på et akut og nyt forretningsbehov, som når Folketinget fx beslutter, at der skal sikres en engangsudbetaling til en masse borgere på grund af stigende energipriser.

Har du erfaring med SAP og lyst til at lære nyt?
Vi arbejder med SAP for Insurance i Claims Management (FS-CM) og Collections & Disbursements (FS-CD). Og det er ikke et krav, at du har erfaring med lige præcis de løsninger, da du bliver lært godt op.

Men som SAP Applikationskonsulent og vores nye kollega er det centralt, at du:

  • kommer med relevant erfaring fra SAP
  • har forståelse for økonomi (opkrævninger, udbetalinger, indbetalinger etc.)
  • kan gennemskue kompleksitet og samtidig har sans for de administrative processer
  • er vant til at arbejde med løsninger, der berører forskellige teknologier
  • kan lide at deltage i hele processen i tæt samarbejde med forretningen – lige fra forretningskrav til endelig implementering

Desuden er det vigtigt, at du kan favne forskellighed og har det godt med at arbejde i et agilt setup, da du også vil arbejde tæt sammen med kolleger med en anden faglighed end din.

Vil du være del af et unikt fagligt fællesskab?
I Digital Solutions bliver du en del af noget større. Vi råder over landets mest interessante datagrundlag og et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 it-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI.

Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet. Som Danmarks største administrationshus har vi mange strenge at spille på, og meget kan lade sig gøre, når først vi sætter os noget for.

På tværs af Digital Solutions er vi omkring 70 SAP-specialister, og du får dermed et unikt fagligt fællesskab udover det dygtige team, du bliver en del af.

I teamet er vi 16 kolleger, der udvikler og arbejder med løsninger for Feriekonto, Lønmodtagernes Feriemidler og FeriepengeInfo. Vi har en hverdag med høj frekvens af leverancer, som gør, at vi arbejder tæt sammen. Vi værdsætter at kunne grine sammen undervejs og hjælpe til, så vi lykkes sammen. Vi består af ABAP-udviklere, SAP Applikationskonsulenter, testere, forretningsspecialister og -analytikere, samt kommunikationskonsulenter.

Du bliver en del af en kultur, hvor samspil og godt kollegaskab går hånd i hånd med høje faglige ambitioner.  

ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. Vi tror på, at en arbejdsplads i balance skaber plads til den enkelte. Hos os får du nær ledelse, fleksibilitet, et stort mandat og muligheden for at gøre en forskel.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende senest mandag den 2. september. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Camilla Kiner Jørgensen på tlf. 27 60 51 41 eller mail cajo@atp.dk fra den 9. august og frem.

 

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder