Power Platform specialist og udvikler til Intelligent Process Automation

Vil du være med til at udvikle og automatisere processer i ATP? Kan du understøtte udviklingen af RDA-løsninger og uddannelse af Citizen Developers? Og vil du være med til at løfte niveauet for Intelligent Process Automation med nye teknologier? Så er du måske den, vi søger i vores IPA-team.

Brænder du for forretningsudvikling gennem ny teknologi? 
I Digital Solutions får vi velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer og processer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne.  

Her leder vi lige nu efter en udvikler og specialist til sektionen Intelligent Process Automation (IPA), hvor vi siden 2015 har anvendt Robotic Process Automation (RPA) i arbejdet med at levere omkostningseffektiv sagsbehandling og kundeservice af høj kvalitet. 

Vi har allerede automatiseret mere end 400.000 timers arbejde, men har ambitioner om endnu flere. Vi er netop nu i gang med at skalere vores Citizen Development Power Platform set-up. Her uddanner vi udvalgte medarbejdere fra hele ATP til at udvikle deres egne robotter med Robotic Desktop Automation (RDA) i Power Automate Desktop, så de selv kan automatisere relevante rutineprægede opgaver. Vi har også ambitioner om, at medarbejdere skal kunne benytte endnu flere low-code værktøjer såsom Power Apps og Microsoft Process Mining.  

Som vores nye kollega bliver dine opgaver bl.a. at:

  • videreudvikle på vores Power Automate set-up (og muligvis PowerApps)
  • understøtte forretningens udvikling af RDA-løsninger, herunder give support på ’robotbyggerdage’, give input til vores Community, designe tekniske standarder og genbrugelige komponenter mm. 
  • undervise Citizen Developers i Power Automate
  • støtte i udviklingen og driften af vores RPA-løsninger, der leveres fra vores centrale set-up
  • give input til teknologivalg og design, så forretningen får de mest optimale løsninger.

Har du erfaring med RPA?
Vi søger dig, der har erfaring med RPA særligt inden for Power Automate. Det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med Blue Prism og andre services i Power Platformen, herunder fx Power Apps og Process Mining. 

Derudover trives du med at undervise og formidle, og du har gerne erfaring med at lære ikke-tekniske medarbejdere om low-code udvikling.

På det personlige plan er du ansvarlig, positiv og proaktiv, og du arbejder løsningsorienteret med en struktureret og kvalitetsbevidst tilgang. Disse egenskaber er afgørende for din rolle, da de bidrager til et stærkt samarbejde og sikrer, at teamets mål nås effektivt og med høj kvalitet.

Vil du arbejde med ny teknologi til gavn for samfundet?
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi forvalter en formue på mere end 600 mia. kr. og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til vores medlemmer.

Til dagligt bliver du en del af et team bestående af tre udviklere, to forretningsanalytikere, én studentermedhjælper og én leder. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med hele teamet og især få mulighed for at sparre med de andre udviklere.

Vi tilbyder et job i et dynamisk og energisk miljø præget af høj faglighed. Vores team er dedikeret til kontinuerlig læring og innovation, hvor du får mulighed for at udvikle dine færdigheder både inden for forretningsudvikling, teknologi og personligt. Vi er ambitiøse, men holder af en uformel stemning. Teamet holder til i Hillerød, men der er mulighed for at arbejde hjemme op til to dage om ugen.

Vi glæder os til at få dig med om bord. 

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende senest den 30. september. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mie Holmbo Bech Hansen på tlf.  28 95 16 24 eller mail mehs@atp.dk 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder