Kreativ kok til ATP’s kantine i Hillerød
Kan du lave mad, der smager fantastisk og giver god samvittighed? Og tør du gå forrest i køkkenet og sætte dit aftryk på retterne? Så er det dig, der skal hjælpe os med at lave bæredygtig mad.

Er du vores nye kok på holdet?
I vores kantiner laver vi mad, der overrasker, forkæler og får vores kunder til at glæde sig til næste frokost.
I Hillerød står vi for frokost til vores kolleger, forplejning til ATP’s gæster og mad til vores mange events. Vi laver alt fra bunden og har konstant fokus på at minimere madspild og reducere vores klimaaftryk. Lige nu søger vi en kreativ kok, der vil være en del af vores team.
Udover at lave mad, der smager fantastisk og giver god samvittighed, er du med til at sikre driften – fra egenkontrol og rengøring til planlægning af menuer.
Er du vild med lækker mad?
Der kan være flere veje til jobbet og vi forestiller os, at du er uddannet kok/cater eller selvlært på højt niveau. Det vigtigste er, at du:
- er fleksibel og glad for at arbejde i teams
- er serviceminded og laver dejlig mad
- er udadvendt og møder kunder og kolleger med godt humør.
Vil du være en del af vores team?
Vi tilbyder et spændende job med 19 gode kolleger og et godt arbejdsklima. Vi dyrker velsmag, er nysgerrige og brænder for at udvikle lækre og bæredygtige retter til vores kunder.
Vi har to kantiner, en helt ny café og et stort mødecenter, som vi dagligt kæler for med god service og smag. Lige nu er vores køkken under ombygning, og der er en periode frem til efteråret, hvor vi tænker ekstra kreativt og finder gode løsninger og retter, der kan laves i et mindre køkken. I november får vi nyt køkken, nye kantinefaciliteter med tilhørende nyt ”Food Hall”-koncept, som vi glæder os til at vise dig.
=dig? Så send os dit CV
Send os dit motiverede CV senest søndag d. 30. marts. Vi forventer at holde samtaler løbende og håber på opstart hurtigst muligt.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Helge Heilskov Kristensen på tlf. 3031 8394.