Elev til it-support

Skal du arbejde som it-supporter i fremtiden? Og er du på udkig efter en læreplads? Så er det måske dig, vi søger som it-support elev i ATP.

Kan du finde fejl og levere løsninger?
ATP’s it-organisation hedder Digital Solutions og består af 500 it-, digitaliserings- og dataspecialister, der arbejder med nogle af landets vigtigste digitale systemer. Vi arbejder til gavn for samfundet og for mere end 3000 kolleger i koncernen, der er afhængige af, at deres it-udstyr fungerer optimalt. Hele tiden.

I øjeblikket er vi på udkig efter en elev, og her kommer du ind i billedet. 

Dine opgaver vil variere fra at besvare opkald om simple problemer som "pc’en vil ikke starte" til fejlfinding af programmer, der ikke fungerer. Du vil også hjælpe brugere, der møder op i ServiceDesk, med opsætning af telefoner og installation af programmer. Arbejdsdagen kan hurtigt skifte fra rolig til travl, så det er vigtigt at være fleksibel og klar til at håndtere akutte opgaver.

Konkret er vi på udkig efter dig, der vil arbejde med:

  • udskiftning af pc og opsætning af arbejdsstationer 
  • at hjælpe brugere med opsætning af pc og mobiltelefoner
  • fejlfinding på pc’er, AV-udstyr og mobile enheder.

Vi sørger for, at du får en elevmentor, der altid er klar til hjælpe dig med dine opgaver. Du får rigtig gode udviklingsmuligheder og øget ansvar i takt med, at du lærer arbejdsopgaverne at kende.

Du skal selv søge optagelse på en it-support uddannelse med vinterstart, og vi tilbyder denne elevplads, der starter nogle måneder forinden. 

Har du en it-supporter gemt i maven?
Du har et mål om at blive optaget på it-supporteruddannelsen og kan både tale og skrive dansk og engelsk.

Som person er du nysgerrig og grundig. Du er serviceminded og frisk på at gribe telefonen uanset hvilken henvendelse, det drejer sig om.

Mere konkret søger vi dig, der har:

  • lyst til at fejlfinde på it-udstyr
  • kendskab til Windows og Apple produkter
  • kendskab til Office-produkter.

Du trives med selvstændige opgaver, og så tager du ansvar for dit arbejde og din uddannelse. 

Vil du være en del af vores it-fællesskab?
Som elev i ATP’s it-organisation bliver du en del af ServiceDesk i enheden Operations. Vi er dem, der sikrer, at vores kollegers it-systemer fungerer. Det gør vi bl.a. ved at besvare opkald og behandle sager i vores sagsbehandlingssystem. Du bliver en del af et hold på 14 kolleger, hvor du vil blive den ene af vores to elever. Vi har en uformel tone, og hjælper hinanden på både rolige og travle dage. 

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen.

Operations er en af i alt fem enheder i Digital Solutions. 

Digital Solutions spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne. På den måde har vi været med til at sikre Danmark den globale førertrøje, når det gælder offentlige digitale muligheder. Verdens bedste velfærdssamfund er digitalt drevet, og vi leverer en lang række afgørende komponenter, som gør det hele muligt.    

I Digital Solutions bliver du en del af noget større. Vi er et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 IT-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi. 

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikkel Månsson Frydendal på tlf. 26 18 27 47 eller mail mf@atp.dk  

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid #premium

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder